Image
Stefan Paulsson och K-Fastigheters vd, Jacob Karlsson.
Stefan Paulsson och K-Fastigheters vd, Jacob Karlsson. Bild: K-Fastigheter

Han blir ny vd för K-Prefab

Bolag Stefan Paulsson tar över rollen som vd efter Kaj Grönvall i K-Fast-dotterbolaget.
Publicerad den 19 Januari 2023

Som Fastighetssverige kunde berätta i April förra året utsågs Stefan Paulsson då till tillförordnad vd för K-Prefab AB, ett dotterbolag till K-Fast Holding AB, även känt som "K-Fastigheter". Nu har han alltså, genom beslut i styrelsen för K-Prefab, fått det permanenta förtroendet som vd. I och med att Stefan Paulsson utses till vd kommer han permanent att ingå i koncernledningen som en av fyra affärsområdeschefer inom K-Fastigheter. Stefan Paulsson har varit anställd i det som nu är K-Prefab sedan 2006 och har innehaft tjänster som konstruktör, konstruktionschef, regionchef, vice vd och operativ chef.

– K-Prefab är en mycket viktig del av vår koncern och jag är väldigt glad över att vi kunnat utse Stefan till vd och chef för vårt affärsområde Prefab. Stefan har en gedigen bakgrund och ett starkt affärsmässigt driv, säger Jacob Karlsson, vd för K-Fast Holding.

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla K-Prefab tillsammans med alla medarbetare och bygga vidare på det täta samarbete vi har inom koncernen, säger Stefan Paulsson, nybliven vd för K-Prefab.

K-Prefabs tidigare vd Kaj Grönvall kommer att kvarstå inom koncernen som senior rådgivare.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige