Image

Han blir ny vd för Bjurfors Stockholm

Bolag Bjurfors har anställt Fredrik Kullman som ny vd för Bjurfors Stockholm. Han tillträder sin nya tjänst i början av augusti. – Vi är nu rustade för att ta nästa steg och ytterligare stärka vår ställning och ta fler marknadsandelar i Stockholmsregionen, säger Mats Ljung, styrelseordförande i Bjurfors Sverige.
Publicerad den 30 Juni 2017
Fredrik Kullman. Bild: Bjurfors/SE360
Fredrik Kullman.

Fredrik Kullman har en lång bakgrund inom försäljning och fastighetsbranschen. Närmast kommer han från en tjänst som vd på Byggfakta Docu Sweden, ett företag verksamt inom sektorn för produkt-, projekt- och fastighetsinformation på den nordiska marknaden. Tidigare har han bland annat varit verksam som utvecklingschef på Skandiamäklarna.

– Det skall bli otroligt spännande att börja arbeta för Bjurfors. Det är ett mycket starkt varumärke som jag ser fram emot att ansluta mig till. Jag har en genuin passion för försäljning, att nå mål, skapa lönsamhet, utveckla företag och människor. Jag har stor respekt för den resa som Bjurfors har gjort under senare år och ser nu fram emot att leda företaget vidare framåt och uppåt, säger Fredrik Kullman.

– Vi är mycket glada över att ha rekryterat en så branschkunnig och försäljningsinriktad vd som Fredrik Kullman. Intresset för tjänsten har varit väldigt stort och rekryteringsprocessen omfattande. Vår expansionsplan ligger fast, och med Fredriks framgångsrika historik och tunga försäljningsprofil är vi nu rustade att ta nästa steg för att ytterligare stärka vår ställning och ta fler marknadsandelar i Stockholmsregionen. Samtidigt fortsätter vi expandera på de orter där vi är verksamma idag, och till ytterligare ett antal orter i övriga landet, säger Mats Ljung, styrelseordförande i Bjurfors Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige