Image
Morgan Palmersjö Andreasson.
Morgan Palmersjö Andreasson. Bild: Wästbygg Projektutveckling

Han blir ny marknadsområdeschef på Wästbygg Projektutveckling

Bolag Morgan Palmersjö Andreasson har nyligen tillträtt en tjänst som chef för marknadsområde Öst på Wästbygg Projektutveckling. Han kommer närmast från Skanska där han i många år har arbetat med både projektutveckling och byggproduktion.
Publicerad den 9 September 2020

– Det känns väldigt bra att ha Morgan på plats på kontoret i Solna. Med sin erfarenhet och personlighet kommer han att bidra på ett utmärkt sätt till att stärka organisationen i Stockholm. På så sätt ökar vi möjligheterna för Wästbygg Projektutveckling att kunna växa vidare i den takt vi önskar och samtidigt möta de utmaningar som finns på marknaden, säger Magnus Björkander, vd på Wästbygg Projektutveckling.
– Vad som lockade med Wästbygg, utöver en intressant och utvecklande tjänst, är den entreprenörsanda som genomsyrar företaget. Jag fick en väldigt bra känsla redan vid första kontakten och ser fram emot att få verka i en organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner för framtiden, säger Morgan Palmersjö Andreasson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här tror Rutger Arnhult om börsen

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Klöverns vd Rutger Arnhult efter Q3-rapporten. Det här fokuserar mångmiljardären på de kommande kvartalen: "Vi ska ha respekt för att läget är fortsatt osäkert".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY