Image
Estea rekryterar Henrik Zetterström som CFO.
Estea rekryterar Henrik Zetterström som CFO. Bild: Estea

Han blir ny CFO på Estea

Karriär Estea rekryterar Henrik Zetterström som CFO med tillträde i februari. Han kommer senast från rollen som CFO på M2 Asset Management.
Publicerad den 17 Februari 2022

Estea AB är i en expansiv fas och organisationen växer med ett flertal nyckelroller. Henrik Zetterström, tillträdande CFO, har sammanlagt 20 års erfarenhet som auktoriserad revisor på KPMG samt som CFO på BIG BAG AB och M2 Asset Management.
– Henrik har en gedigen bakgrund inom redovisning i fastighetsbranschen och stor erfarenhet från ledande positioner. Detta kommer väl till pass i den satsning vi nu gör på att växa vår investeringsverksamhet med ett bredare erbjudande för såväl privata som institutionella investerare, säger Johan Eriksson Rydermark, CEO på Estea.

– Det kommer att bli mycket spännande att axla rollen som CFO i Estea, som har ett långt och starkt track record och nu satsar på att öka tillväxttakten. Jag ser fram emot att bli en del av det här starka teamet av duktiga medarbetare på Estea och att få bidra till utvecklingsarbetet som pågår, säger Henrik Zetterström, tillträdande CFO på Estea.

Estea meddelade nyligen att Magnus Nordholm, tidigare bland annat CFO och vice vd på Heimstaden går in som delägare och partner i Estea från och med den 1 april.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige