Image
Lars Granlöf.
Lars Granlöf. Bild: Coop

Han blir ny CFO på Bonava

Bolag Lars Granlöf har utsetts till ny CFO på Bonava och efterträder Ann-Sofi Danielsson som har beslutat sig för att gå i pension.
Publicerad den 27 Augusti 2020

Bonava har utsett Lars Granlöf till ny CFO och medlem av Bonavas koncernledning, med tillträde senast den 1 januari 2021. Lars är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och kommer närmast från Coop Sverige AB, där han sedan 2015 innehaft rollen som CFO. Dessförinnan har Lars haft CFO-roller i bolag såsom Saab AB och Gambro AB.
– Jag är väldigt glad över att välkomna Lars till Bonava. Hans gedigna och breda erfarenhet som CFO i stora bolag är ett viktigt tillskott i koncernledningen och till vårt strategiska arbete framgent, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef, Bonava.

Ann-Sofi Danielsson har efter en lång och innehållsrik karriär, bland annat 13 år som CFO på NCC, beslutat sig för att gå i pension. När Bonava knoppades av från NCC 2016 utsågs hon till CFO för Bonava.
– Ann-Sofis långa erfarenhet och solida kompetens har varit mycket värdefullt under den här intensiva tid som Bonava har varit noterat som bolag. Jag vill tacka henne för ett fantastiskt arbete och samarbete, säger Joachim Hallengren.

Ann-Sofi Danielsson slutar som CFO i samband med Lars Granlöfs tillträde.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här tror experten Alexandra Stråberg om fastighetsmarknaden och börsen

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Alexandra Stråberg som är chefekonom på Länsförsäkringar. Här är hennes bedömning av coronapandemin. Och det här tror hon om detaljhandeln och kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY