Image
Hamburgerkedjan Flippin’ Burgers flyttar in hos Hufvudstaden i Bibliotekstan.
Hamburgerkedjan Flippin’ Burgers flyttar in hos Hufvudstaden i Bibliotekstan. Bild: Hufvudstaden

Hamburgerkedja flyttar in hos Hufvudstaden

Uthyrning I början av oktober 2021 öppnar Flippin’ Burgers en ny restaurang i Hufvudstadens fastighet på Norrlandsgatan 16 i Bibliotekstan. Den nya restaurangen är på cirka 450 kvadratmeter.
Publicerad den 20 September 2021
Annons
Image

Restaurangen på Norrlandsgatan blir Flippin’ Burgers andra restaurang i Stockholm och deras nyetablering ska bidra till att stärka upplevelsen av Bibliotekstan som en mötesplats inom shopping, mode och matupplevelser.
– Vi är mycket glada över att Flippin’ Burgers väljer Hufvudstadens fastighet för sin nya etablering. Kedjan kompletterar det befintliga restaurangutbudet på ett bra sätt och stärker Bibliotekstan som en levande mötesplats mitt i city, säger Emanuel Westin, chef för affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Arkitekten som blev bostadsentreprenör

Bostäder Milad Barosen är arkitekten som blev bostadsentreprenör. Som vd och medgrundare till co-livingaktören Allihoop vill han bidra till en mer flexibel bostadsmarknad. För Fastighetssverige berättar han om frustrationen över den trasiga bostadspolitiken och hur hans bakgrund i Iran tagit honom dit han är idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY