Image
Metropol i Sundsvall.
Metropol i Sundsvall. Bild: Diös

Gymkedjan STC öppnar i Metropol i centrala Sundsvall

Uthyrning Gymkedjan STC etablerar sig i slutet av året på två plan i företagshuset Metropol på Universitetsallén i Sundsvall. Utöver det etablerar co-workingaktören Great Space en helt ny modern co-workingyta i huset under november. Med start i mitten av september påbörjas utvecklingsarbetet att omvandla tidigare kontorsytor till en modern träningsverksamhet.
Publicerad den 18 September 2019

STC är hyresgäst till Diös i Åre, Östersund och detta blir deras tredje etablering i Sundsvall.
– Vi fortsätter vår satsning att utveckla Metropol och är glada över att presentera ännu en etablering. Vår ambition är att skapa ett levande företagshus som kan erbjuda olika typer av service och tjänster för utvecklat företagande. Vi är jätteglada över att STC slår upp portarna till ett helt nytt, modernt och flexibelt gym och är övertygade om att etableringen bidrar till platsens attraktivitet och därmed stadsutveckling, säger Sofie Stark, affärschef, Diös.
– Äntligen är vi igång med vår spännande etablering i Metropol. Här kommer vi erbjuda träning dygnet runt, smallgroupträning, ett modernt gym och konditionsträning. Tillsammans med Diös, Great Space och övriga hyresgäster i huset vill vi skapa en mötesplats dit alla är välkomna. Vi ser fram emot att vara med och utveckla den här delen av stan och vad passar då bättre än att etablera en träningsanläggning som skapar flöden, liv och rörelse i kvarteret, säger Andreas Forss, regionchef, STC Norrland.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige