Image
Grosvenor hyr ut i Väsby.
Grosvenor hyr ut i Väsby. Bild: Grosvenor

Grosvenor hyr ut i Väsby Centrum

Uthyrning Grosvenor har tecknat avtal med flera nya viktiga hyresgäster i Väsby Centrum de senaste veckorna, däribland Nordic Wellness och restaurangerna Grekiska kolgrillsbaren, Mangal samt Asian by Liins.
Publicerad den 23 Maj 2019

– Det är fantastiskt kul och ger oss möjlighet att utveckla Väsby Centrum i den riktning vi vill, det vill säga att stärka centrumets position som en levande stadskärna. Att vi dessutom har lyckats säkra Stadium som en fortsatt ankarhyresgäst i anslutning till vårt välkomna tillskott Nordic Wellness gör det hela än bättre, säger Carl Strufve, Director Nordics på Grosvenor Europe.

Att det är klart med hyresgäster gör att arbetet med att förvandla en del av Väsby Centrum till ett hälsokluster med Stadium och Nordic Wellness i ena hörnet och ett restaurangstråk i det andra kan starta. Restaurangerna öppnar i augusti och oktober/november medan hälsoklustret är helt klart till Black Friday i slutet av november. Stadium håller öppet under hela ombyggnationen.

– Förändringarna gör Väsby Centrum till en mer öppen plats med ett mer varierat utbud som gör det attraktivt för att såväl träffa vänner, äta, träna, handla som att uträtta ärende. Det går i linje med kommunens och vår gemensamma vision att utveckla Väsby från förort till stad, säger Carl Strufve.

I Sverige äger och utvecklar Grosvenor Europe förutom Väsby Centrum även Skärholmen Centrum, Haninge Centrum, Bålsta Centrum, Burlöv Center och Lidingö Centrum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige