Image

Grosvenor förnyar avtal med Ica i Bålsta

Uthyrning Grosvenor Europe, ett av fyra verksamhetsbolag i den internationella fastighetsgruppen Grosvenor Group, har förlängt hyresavtalet med Ica Kvantum i Bålsta Centrum fram till 2020.
Publicerad den 9 Juni 2017
Annons
Image
Bålsta Centrum. Bild: Grosvenor
Bålsta Centrum.

Ica Kvantum är den största hyresgästen i Bålsta Centrum med en butiksyta på 4 218 kvadratmeter, vilket är mer än en fjärdedel av centrumets totala uthyrningsbara yta. Butiken har funnits i Bålsta Centrum i över 40 år.

– Ica är en viktig aktör för Bålsta Centrum och det nya avtalet är en god förutsättning för vårt fortsatta förbättringsarbete i centrumet. Det är helt i linje med vår vision om att skapa ett levande stadscentrum för Bålstaborna, säger Carl Strufve, ansvarig för Grosvenor Europes verksamhet i Sverige. 

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbyggens vd Johanna Frelin om problemen på bostadsmarknaden

Bolag Under tredje kvartalet sålde Riksbyggen 232 bostadsrätter vilket är en ökning med 14 procent jämfört med samma period förra året. Riksbyggens vd Johanna Frelin beskriver marknadsläget för Fastighetssverige. Samtidigt som de själva utvecklas starkt så menar hon att det finns stora problem på den svenska bostadsmarknaden. Här är de förändringar som företaget vill se: "Finns ett stort underliggande behov av bostäder i Sverige".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY