Image
Bild: Istock

Green Group rekryterar från Stendörren

Bolag Green Group rekryterar Andreas Josefson som fastighetschef.
Publicerad den 30 Juni 2021
Andreas Josefson. Bild: Green Group
Andreas Josefson.

Andreas Josefson kommer närmast från Stendörren Fastigheter, men har även en bakgrund från Newsec och Granen Fastighetsutveckling.
– Green Group är i ett väldigt expansivt skede och vi har ett starkt behov av att förstärka organisationen. Från sina tidigare anställningar har Andreas Josefson en gedigen kunskap om fastigheter och branschen samt en erfarenhet att bygga upp förvaltningsorganisationer. Det gör att vi såklart är jätteglada över att Andreas vill ansluta till vårt team, säger Niklas Borg.
– Jag är både stolt och glad över den nya tjänsten. Jag ser Green Group som ett av marknadens mest spännande fastighetsbolag. Det gäller inte minst i den takt som bolaget växer, men även deras förmåga att förädla sina fastigheter. Därför var det självklart för mig att ta steget när jag fick frågan, säger han.

Andreas Josefson tillträder i och tar plats i ett Green Group som är inne i en expansiv fas.
– Vi är i en kraftig tillväxtfas och har på senare tid gjort ett antal väldigt intressanta affärer inom samtliga segment som vi är verksamma i, säger Niklas Borg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige