Image

Granen köper för 120 miljoner i Stenungsund

Transaktioner Granen köper två fastigheter i handelsområdet Strandplan i centrala Stenungsund av Stenungsön Förvaltning AB för cirka 120 miljoner kronor.
Publicerad den 2 Mars 2015

Totalt omfattar fastigheterna 8 500 kvadratmeter och är fullt uthyrda. En av fastigheterna har Axfood som ankarhyresgäst.

- Vi har nyligen slutfört en betydande utveckling av fastigheterna och ser Granen som en bra och långsiktig ägare till beståndet framgent säger Åsa Norberg på Stenungsön Förvaltning AB.

- Detta förvärv kompletterar Granens befintliga bestånd av handelsfastigheter, där vi sedan tidigare har starka varumärken som Systembolaget, Ica, Axfood och Coop. Granens förvaltningsportfölj uppgår idag till cirka 130 000 kvadratmeter och vi fortsätter att bygga upp portföljen med starka handelslägen säger Per Arwidsson, vd och ägare av Granen.

Nordier Property Advisors har varit rådgivare i affären.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige