Image

Göran Cöster tar plats i Aros styrelse

Bolag Göran Cöster tar plats i Aros Bostads styrelse för att tillföra kompetens inom fastighetsfinansiering.
Publicerad den 6 September 2016

Göran Cöster har en lång bakgrund från SEB där han har varit operativt verksam under närmare 40 år. Han har under sin karriär innehaft flera olika tunga befattningar med ansvar för SEB:s verksamhet inom fastighetsfinansiering både i Sverige samt för Norden.

– Vi välkomnar Göran Cöster till Aros Bostads styrelse. Görans solida bakgrund och breda erfarenhet av fastighetsfinansiering i kombination med hans nätverk inom bank- och fastighetssektorn utgör ett värdefullt tillskott till Aros Bostad när vi nu går in i nästa fas i bolagets expansion och utveckling, säger Johan A Gustafsson, ordförande för Aros Bostad.

– Aros Bostad är den nya tidens bostadstadsutvecklare med en gedigen och beprövad affärsidé. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet i styrelsen när nu bolaget tar nästa steg i sin utveckling, säger Göran Cöster.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Aros Bostad på Branschguiden

Aros Bostad är ett partnerägt fastighetsutvecklingsbolag med fokus på utveckling av moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid. Bolaget förvärvar, utvecklar och/eller konverterar kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostadsaffär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna.

Huvudinvesterare är företrädesvis institutionellt kapital från Första AP-fonden, finlä...

Läs mer om Aros Bostad på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige