Image

Geodis Wilson etablerar Nordenkontor i Göteborg

UTHYRNING Logistikföretaget Geodis Wilson etablerar sitt nordiska huvudkontor på Rosenlundsgatan i Göteborg.
Företaget hyr 3 100 kvadratmeter och flyttar in i juli 2011.
Publicerad den 8 September 2010

Niam äger fastigheten, som förvaltas av Newsec. Göteborgs Lokallots förmedlade affären.

- Vi är mycket glada över att Geodis Wilson väljer att etablera sitt nya nordiska huvudkontor på Rosenlundsgatan. Detta är en i raden av framgångsrika uthyrningar som visar att området är attraktivt. Fastigheten är nu i princip fullt uthyrd, säger Matts Robertsson, asset manager på Newsec Asset Management.

Geodis Wilson är en del av Geodis Group som finns i 120 länder och är ett av världens största företag inom freight management. Geodis är en europeisk koncern och rankad som ett av Europas fem främsta logistikföretag. Geodis Wilson hette tidigare Wilson Logistics och grundades i Göteborg år 1843.

- Läget var en viktig faktor när vi valde Rosenlundsgatan. Vi har hittat en lokal som är dimensionerad för en framtida tillväxt där medarbetarna kan trivas och utvecklas, säger Peter Vallenthin, vd på Geodis Wilson Norden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige