Image
Michael Moschewitz.
Michael Moschewitz. Bild: Genova Property Group

Genova projektstartar i Norrtälje

Bygg/Arkitektur Genova Property Group startar projekt Handelsmannen i Norrtälje.
Publicerad den 2 Januari 2020

Projektet Handelsmannen är strategiskt beläget i Norrtälje, granne med kommunhuset och med nära anslutning till busstationen i Norrtälje. Detaljplanen för kvarteret Handelsmannen har den 27 december 2019 vunnit laga kraft och under december påbörjades även rivning av befintliga byggnader. Projektet om närmare 21 000 kvadratmeter uthyrbar yta inkluderar två kvarter innehållande ett äldreboende med 80 lägenheter, en förskola om 125 förskoleplatser samt cirka 275 hyresbostäder. Såväl äldreboende som förskola är uthyrda till Norlandia på 15-åriga hyresavtal.

Projektet kommer att byggas i trä, Svanenmärkas, samt finansieras grönt via SBAB. Totalentreprenör är Lindbäcks Bygg och planerad inflyttning beräknas till 2021/2022.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige