Image
Michael Moschewitz.
Michael Moschewitz. Bild: Genova.

Genova hyr ut och förlänger hyresavtal på 9 600 kvadratmeter

Uthyrning Genova har hyrt ut och förlängt hyresavtal i Lund, Uppsala, Nacka och Gävle. Det totala hyresvärdet som sträcker sig över hela hyresperioderna för samtliga avtal uppgår till cirka 110 miljoner kronor och genereras över en period om cirka 7,3 år. Genovas investeringsåtagande uppgår till totalt cirka 8,9 miljoner kronor.
Publicerad den 31 Januari 2022

I fastigheten Hunnerup 1 i Lund har Genova förlängt samt utökat hyresavtalet med GHP Gastro Center Skåne om cirka 1 700 kvadratmeter med ett årligt hyresvärde om cirka fyra miljoner kronor.

I fastigheten Flogsta 47:1 i Uppsala har Genova förlängt hyresavtalen med Uppsala kommun och Incontro som kommer förhyra totalt cirka 2 100 kvadratmeter med ett årligt hyresvärde om cirka tre miljoner kronor.

I fastigheten Sicklaön 386:6 i Nacka har Genova förlängt hyresavtalet med Rusta om cirka 2 200 kvadratmeter med ett årligt hyresvärde om cirka fyra miljoner kronor.

I fastigheten Mackmyra 20:18 i Gävle har Genova hyrt ut cirka 3 600 kvadratmeter till Nordic Wellness med ett årligt hyresvärde om cirka fem miljoner kronor.

– Det känns väldigt positivt att Genova under den senaste tiden säkrat nya hyresavtal med stabila hyresgäster i en tid som ännu präglas av den rådande pandemin. Att förlänga och välkomna nya hyresgäster med långa hyresavtal är ett kvitto på att Genovas personliga förhållningssätt uppskattas av våra kunder i fastigheterna, kommenterar Michael Moschewitz, vd för Genova Property Group.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige