Image
Michael Moschewitz.
Michael Moschewitz. Bild: Genova Property Group

Genova hyr ut 5 600 kvadratmeter

Uthyrning Genova Property Group har framgångsrikt genomfört ett antal strategiska uthyrningar om cirka 5 600 kvadratmeter i Stockholm och Lund med ett årligt hyresvärde om cirka 5 miljoner kronor.
Publicerad den 22 November 2019
Annons
Image

I fastigheten Stapelbädden 3 på Gåshaga, Lidingö har Genova hyrt ut närmare 3 000 kvadratmeter till Gåshaga Marina & Montage. Hyresavtalet löper i 7 år med ett årligt hyresvärde om 1,9 miljoner kronor. I Åkersberga och fastigheten Runö 7:84 har Genova utökat och förlängt hyresavtalet med Sthlm Norr Fysio & Gym om cirka 800 kvadratmeter. Hyresavtalet löper i 8 år med en årshyra om 0,9 miljoner kronor.

I Norrtälje och fastigheten Gördelmakaren 5 har nytt hyresavtal tecknats med Sportringen om cirka 1 000 kvadratmeter. Hyresavtalet löper i tio år med en årshyra om en miljoner kronor. I samband med den uthyrningen är fastigheten fullt uthyrd. Slutligen har nytt hyresavtal tecknats i Gustavshem 6, Lund där Öresunds Veterinärklinik utökat och förlängt sitt hyresavtal till augusti 2026. Totalt är uthyrningen närmare 800 kvadratmeter med en årshyra på cirka 1,1 miljoner kronor.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige