Image
Helsingborg C.
Helsingborg C. Bild: Wihlborgs

Genetor utökar hos Wihlborgs på Helsingborg C

Uthyrning Genetor Coworking, som idag har verksamhet på två våningsplan på Helsingborgs C (Terminalen 1), har tecknat avtal med Wihlborgs om ytterligare ett våningsplan på närmare 900 kvadratmeter. Inflyttningen äger rum vid årsskiftet 2023/2024.
Publicerad den 18 Januari 2023
Ulrika Hallengren. Bild: Josefin Widell Hultgren
Ulrika Hallengren.

Genetor Coworking etablerades 2019 och finns idag i centrala delar av Helsingborg, Malmö och snart i Hyllie och Lund. Företaget har ett premiumkoncept med flera olika typer av coworkinglösningar.

Utökningen på Helsingborg C från 2 200 till totalt 3 100 kvadratmeter sker på det översta våningsplanet med stora glaspartier och utsikt över staden och sundet. En internhiss kommer att byggas mellan de olika våningsplanen.

Coworkingaktören har i princip fullbelagt i sina lokaler i västra Skåne och ser ett behov hos flera befintliga hyresgäster att kunna expandera.

– Det är viktigt för oss att kunna erbjuda attraktiva lokaler på centrala adresser med goda förbindelser och det får vi verkligen på Helsingborg C. I de här fina lokalerna vill vi erbjuda bästa möjliga service, men också möjlighet att nätverka och upptäcka nya affärsmöjligheter. Våra kunder har dessutom centrala Helsingborgs breda utbud av butiker, restauranger och kultur rakt utanför dörren, säger Marie Willstrand, affärsutvecklare på Genetor Coworking.

– Lokalerna överst på Helsingborg C är verkligen något utöver det vanliga, och det är roligt att Genetor och deras kunder tar plats här. Vi har lagt mycket krut de senaste åren på att göra Helsingborg C till en välkomnande, trygg och attraktiv mötesplats för såväl resenärer som besökare och företag, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige