Image

GE hyr ut vid Norra Station

UTHYRNING GE Capital Real Estate Nordic har tecknat ett 5-årigt hyresavtal med Previa, Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Previa kommer att hyra cirka 1 900 kvadratmeter i fastigheten Härden 14 som ligger i Norra Stationsområdet i Stockholm.
Publicerad den 19 November 2009

– Previa ser det som ett strategiskt steg att sammanföra våra stödfunktioner på huvudkontoret som idag sitter utspridda och då göra det till en av våra största operativa enheter i innerstaden. Vi ser också fram emot att få moderna, ändamålsenliga och yteffektiva lokaler och en så bra arbetsmiljö som möjligt för våra medarbetare, säger Christer Zaar, vice vd på Previa.

Inflyttningen kommer att vara helt genomförd 1 juli 2010.

– Vi välkomnar Previa till Norra Station och är mycket glada över att de valt GE Capital Real Estate som hyresvärd när de nu samlokaliserar delar av sin verksamhet i Stockholm, säger Johan Wästlund, vice vd för GE Capital Real Estate i Sverige.

– GE Capital Real Estate äger två fastigheter vid Norra Station med en total uthyrbar yta på cirka 21 000 kvadratmeter. Vi märker ett stigande intresse för området och visionen om att skapa en ny stadsdel vid Karolinska/Norra Station för boende, företagande och forskning med inriktning mot life science utgör en stor potential för framtiden, fortsätter Johan Wästlund.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige