Image
Caroline Widing.
Caroline Widing. Bild: Gate 46

Gate 46 startar nytt affärsområde

Karriär Gate 46 startar det nya affärsområdet Workplace Management och breddar sitt tjänsteutbud till att även omfatta kontor, lager och logistik. Teamet kommer att ledas av Caroline Widing som har lång erfarenhet av att hjälpa företag med arbetsplatsstrategier såväl som fastighetsägare att utveckla relevanta kontorskoncept för framtidens sätt att arbeta.
Publicerad den 27 September 2019

I över ett decennium har Gate 46 hjälpt sina kunder att hitta och skapa attraktiva butikslokaler. Nu när fokus ligger på att attrahera medarbetare som ska utveckla framtidens retail, så krävs det att kontoren är lika attraktiva för medarbetarna, som butikerna är för sina kunder.

– Vi ser fram emot att kunna stötta våra befintliga och nya kunder i frågor som rör alla typer av lokaler och arbetssätt och på så sätt säkra kvalitet och optimera lönsamhet genom hela lokalkedjan säger Caroline Widing, Gate 46.

Gate 46 har en lång tradition av att jobba nära alla involverade parter i en affär för att ta sig an utmaningar såsom ett begränsat utbud av lokaler, ekonomin kring den enskilda butiken samt marknadens generella utveckling.

– Utöver senior kompetens och lång erfarenhet som säkerställer rätt lokal till rätt villkor i rätt tid, så fortsätter vi att jobba nära samtliga parter som är inblandade i en affär. Kontorsmarknaden liknar mer och mer den som retailaktörerna agerat på sen länge, det vill säga där tillgången bygger på relationer, säger Caroline Widing.

Det nya affärsområdet gör att Gate 46 även kan ta sig an uppdrag för företag utanför retailbranschen som behöver stöd i lokalfrågor och utveckling av arbetssätt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tarpen i ny satsning – "mycket hårdare konkurrens nu"

Transaktioner Tarpen Nordic var tidiga in i dagens kanske hetaste segment – samhällsfastigheter. För snart två år sedan avyttrade Tarpen hela sitt bestånd – nu bygger man upp ett nytt, inom samma segment och med samma investerarklientel som tidigare. Grundaren Mark Butler berättar här om den nya satsningen och om vad bolaget är mest intresserat av framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY