Image

Gate 46 rekryterar och startar nytt affärsområde

Bolag Gate 46 fortsätter sin tillväxt- och förändringsresa genom att rekrytera Charlotte Karlsson, entreprenör och tidigare managementkonsult på Accenture, som ska driva det nya affärsområdet Retail Management.
Publicerad den 26 September 2018
Charlotte Karlsson. Bild: Fredrik Wannerstedt
Charlotte Karlsson.

Traditionellt har Gate 46 fokuserat på värdeskapande lokalhantering genom expertis inom etablering och avveckling, avtalsförvaltning, analys och strategi, juridisk rådgivning, och konceptutveckling. Genom Retail Management ska Gate 46 bredda sitt erbjudande till kunden med syfte att addera ytterligare värde.

– Vi har alltid jobbat väldigt nära våra kunder för att förstå hela deras affär i detalj och genom den kunskapen möjliggöra lönsammare affärer för kunderna. Med affärsområdet Retail Management får vi möjlighet att addera ytterligare specialkompetens i värdekedjan, allt från digitala strategier och optimering av servicekultur till att driva tillväxt via bolagsförvärv. Rekryteringen av Charlotte gör det möjligt för oss att erbjuda kompetens inom hela värdekedjan, säger Fredrik Widing, vd och grundare av Gate 46.

Med bakgrund som managementkonsult, affärsutvecklare, projektledare, säljare och egen företagare har Charlotte utvecklat en bred kunskapsbas att stå på. Som managementkonsult på Accenture och Cavendi har Charlotte genom olika kunduppdrag mycket praktisk erfarenhet av att samarbeta och interagera med olika delar i kundorganisationer.

– Hon har rätt erfarenhet, driv och kompetens för att omfamna våra kunders behov, förstå dem och översätta dem till rätt värden, säger Fredrik Widing.

– Det känns kul att komma in ett företag som verkar i en bransch som utvecklas i ett högt tempo och samtidigt har framtiden för sig. Jag har alltid tyckt om att vistas i miljöer där jag får tänka utanför boxen. Att få arbeta tillsammans med andra människor, oavsett om det är kunder eller kollegor, är något som motiverar mig i arbetet. Nyckeln för att lyckas med Retail Management kommer vara att arbeta tätt ihop med våra kunder för att förstå alla olika typer av utmaningar och därmed kunna hjälpa till med både det strategiska och operativa arbetet för att skapa mer lönsamma verksamheter, säger Charlotte Karlsson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige