Image

Gate 46 rekryterar

Bolag Gate 46 expanderar och anställer Emeli Nilsson som konsult inom affärsområdet värdeskapande lokalhantering.
Publicerad den 10 November 2015

Emeli Nilsson har flera års erfarenhet från fastighetsbranschen och jobbar för närvarande som fastighetsekonom på KTH, en tjänst som hon själv var med och utvecklade. Hon har en examen i företagsekonomi från Lunds Universitet samt en fastighetsmäklarexamen från Malmö högskola och har tidigare jobbat på Humlegården Fastigheter. Emeli Nilsson är en engagerad person som drivs av att hitta kreativa lösningar och har en stor känsla för service och kvalitet.

- Vi möter ett ökande behov hos våra kunder att förtydliga sina strategier och säkerställa att deras etableringar är väl underbyggda. För att skapa mer lönsamma retailaktörer sett utifrån ett lokalperspektiv gäller det att hantera sin historia i nutid för att öka lönsamheten i framtiden, säger Gate 46:s vd Fredrik Widing.

Emeli tillträder sin roll som konsult/associate inom affärsområdet värdeskapande lokalhantering vid årsskiftet.

- Jag ser verkligen fram emot att påbörja min tjänst hos Gate 46. Det är ett företag som ligger i framkant inom sin bransch och jag ser det som en spännande utmaning att vara delaktig i Gate 46:s fortsatta utveckling.

Gate46 erbjuder tjänsterna Analys & Strategi, Hyresförhandling, Etablering, Konceptutveckling, Avveckling, Hyresjuridik och Avtalsförvaltning för hyresgäster.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kicki Björklund: "Vi borde inte prata om utsatta – utan eftersatta – områden"

Bygg/Arkitektur Som tidigare vd för Bostadsbolaget är Kicki Björklund engagerad i hur bostadsområden ska kunna utvecklas och göras tryggare. Engagemanget mattas heller inte av – trots att hon numera är pensionär. Det Kicki Björklund framför allt saknar i branschen är långsiktighet. – Fastigheter är en viktig del i alla människors liv och samtidigt en stor investeringsbransch. Det går liksom inte riktigt ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige