Image
Aqua Dental ger Gate 46 uppdraget att etablera sex kliniker under 2019 i butikslokaler.
Aqua Dental ger Gate 46 uppdraget att etablera sex kliniker under 2019 i butikslokaler. Bild: Aqua Dental

Gate 46 får etableringsuppdrag för tandläkare

Bolag Aqua Dental ger Gate 46 uppdraget att etablera sex kliniker under 2019 i butikslokaler.
Publicerad den 7 Februari 2019

I dag finns Aqua Dental som en given aktör i både köpcentrum och gågatulägen. De städer som man fokuserar på i utökningen av sin verksamhet är Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, men även andra områden kan bli aktuella. Med ett tvåårigt perspektiv är Sveriges samtliga universitetsstäder intressanta.
– Aqua Dental utmanar sin marknad med smarta lösningar för bokning och marknadsföring, hög tillgänglighet, branschens högsta andel specialiserade tandläkare samt nöjdaste kunder. Aqua Dentals nya klinikkoncept har framarbetats tillsammans med arkitekten Pål Ross med inspiration från lyxhotell och premiumretail. Vi är stolta över samarbetet och ser fram emot att vara en del av Aqua Dentals fortsatta framgångsresa, säger Maria Ahlestål, vd för Gate 46.
– Den första konceptkliniken är redan signerad och öppnar till sommaren på Sveavägen i Stockholm. Lokalen blir 524 kvadratmeter och för kommande etableringar är lokaler med både mindre och större yta av intresse, säger Louise Viman, senior projektledare på Gate 46.
– Vi har haft möjligheten att växa i en mycket snabb takt tack vare vårt ihärdiga fokus på att erbjuda den mest stimulerande och kvalitetsfokuserade arbetsplatsen för våra medarbetare där våra patienters behov och upplevelse alltid sätts i fokus. Som ett led i vår fortsatta expansion i Sverige har vi efter noggrann utvärdering valt att samarbeta med Gate 46 som kompletterar vår kompetens med expertis inom lokalfrågor – vilket är ett nyckelområde för vår organiska tillväxt och konceptualisering, säger Henrik Augustsson, koncernchef för Aqua Dental.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige