Image
Peter Koserius Nordberg.
Peter Koserius Nordberg. Bild: Tyréns

Går från Westerlinds till Tyréns

Karriär Peter Koserius Nordberg blir ny chef för avdelningen Arkitektur & Planering på Tyréns i Sundsvall.
Publicerad den 15 April 2020

Peter Koserius Nordberg kommer senast från Westerlinds fastigheter där han varit projektutvecklare och projektledare, framförallt för bostadsprojekt i Västernorrland. På Tyréns kommer han leda avdelningen Arkitektur & Planering med fokus på verksamheten i södra Norrland.

– Jag brinner för att jobba med visionsbyggen. Det är väldigt stimulerande att jobba i tidiga skeden eftersom det är stort fokus på möjligheter och att sätta dem i ett sammanhang. På Tyréns ser jag fram emot att utveckla kreativa visioner i bland annat min hemstad Sundsvall, säger Peter Koserius Nordberg.

Peter Koserius Nordberg är civilingenjör i botten och har jobbat i byggbranschen hela yrkeslivet. Till Tyréns tar han med sig erfarenheter från såväl Skanska i London som olika byggföretag i Stockholm och Sundsvall. Han har framför allt jobbat med projektledning och projektutveckling i rollen som entreprenör såväl som konsult i olika bostad- och stadsutvecklingsprojekt.

– Jag är väldigt nöjd med rekryteringen av Peter, han har en ledarprofil med stor marknadsförståelse och högt kvalitetsfokus. Jag är övertygad om att Peter kommer kunna vidareutveckla det goda samarbete som finns på Sundsvallskontoret och kombinera chefskapet med sin specialitet inom projektutveckling tillsammans med våra kunder, säger Helena Markgren, affärschef på Arkitektur & Projektledning i norr på Tyréns.

Peter Koserius Norberg börjar på Tyréns i maj och kommer leda en avdelning med 16 medarbetare inom arkitektur, landskapsarkitektur, trafikplanering samt byggnadsvård och kulturmiljö. Avdelningen har medarbetare i Sundsvall, Östersund och Härnösand.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige