Image

Gadelius till Optimal

Karriär Patricia Gadelius har den senaste tiden jobbat med etablering på Bestseller, Espresso House, Doc Morris och i mässbranschen. Nu börjar hon på konsultbolaget Optimal.
Publicerad den 24 Januari 2012
Patricia Gadelius. Bild: Optimal. Bild: Optimal
Patricia Gadelius. Bild: Optimal.

Optimal växer och förstärker organisationen med Patricia Gadelius (före detta Wennmark). Patricia har en gedigen erfarenhet vad gäller uthyrning och etablering efter att ha arbetat såväl på Bestseller, Espresso House och Doc Morris. Efter en kortare utflykt till mässbranschen blev suget efter att få arbeta med kommersiella fastigheter för stort och hon kommer nu återigen att börja med uthyrning och etablering. Hon börjar på Optimal den 1 februari.
- Vi är väldigt glada över att kunnat rekrytera Patricia, hon utgör en välbehövlig förstärkning av vår arbetsgrupp, då vi haft mycket god orderingång de senaste månaderna. Dessutom hoppas vi att hon med sina gedigna erfarenheter från arbetet med etableringar över hela Sverige ytterligare kommer att bredda vår kunskapsbas, säger Kenneth Christensen, vd på Optimal.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige