Image

Fullt uthyrt på rekordtid i NCC:s nya kontorshus i Göteborg

Uthyrning NCC har skrivit kontrakt på de sista ytorna i kontorshuset på Skånegatan 1-3 invid Ullevi i Göteborg. Det innebär att huset är fullt uthyrt 18 månader innan inflyttning.
Publicerad den 26 Februari 2014
NCC:s kontorshus Skånegatan 1-3 i Göteborg. Bild: White
NCC:s kontorshus Skånegatan 1-3 i Göteborg. Katarina Wåhlin Alm. Bild: NCC Property Development
Katarina Wåhlin Alm.

- I och med att Condeco skrivit kontrakt på sista serviceytan och Sweco utökat sin yta så är huset nu fullt, säger Katarina Wåhlin Alm, landschef på NCC Property Development Sverige.

Fastigheten Skånegatan 1-3 har en total uthyrningsbar yta på cirka 20 000 kvadratmeter varav 1 600 kvadratmeter är serviceyta i entréplanet. Bland hyresgästerna finns Sweco, PWC, Fitness 24 Seven och Condeco. Under huset finns även ett garage som är öppet för allmänheten på kvällar och helger. Skånegatan 1-3 har ett utbud som är till för alla; både hyresgäster, boende i närområdet samt besökare. Området kring Ullevi har sett en kraftig förändring de senaste åren.

– Fastigheten är den tredje i raden av fastigheter som NCC utvecklar i Ulleviområdet. Först ut var Ullevi Park 1 under 2009. 2013 färdigställdes Ullevigatan 17-19 och 2015 färdigställs Skånegatan 1-3. Framgången i Göteborg bekräftar att vi erbjuder våra kunder de bästa produkterna och befäster vår position som ledande fastighetsutvecklare, säger Katarina Wåhlin Alm, Sverigechef för NCC Property Development.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige