Image

Foyen rekryterar specialist inom offentlig verksamhet

Karriär Foyen Advokatfirma har rekryterat chefsjuristen Ulrika Hedberg från Trelleborgs kommun. Hon ska ingå i advokatfirmans affärsområde för offentliga affärer, entreprenad och fastighet.
Publicerad den 14 Februari 2018
Ulrika Hedberg. Bild: Foyen Advokatfirma
Ulrika Hedberg.

Ulrika Hedberg kommer närmast från Trelleborgs kommun där hon arbetat som chefsjurist och kanslichef under ett och ett halvt år. Dessförinnan arbetade hon som kommunjurist i samma kommun under tre och ett halvt år. Som chefsjurist har hon stöttat kommunledningen, nämnderna och kommunala bolag med juridisk rådgivning och utredningsarbete. Som kanslichef har Ulrika Hedberg arbetat på uppdrag av kommundirektören och ingått i kommunledningen. Vidare har hon varit kommunens ombud vid processer i domstol och olika myndigheter.

– Jag sökte mig till Foyen eftersom advokatbyrån har expertkompetens inom flera rättsområden som hör till offentlig verksamhet. Detta är områden som jag brinner för och som jag ser fram emot att få fortsätta att arbeta med under andra former, säger Ulrika Hedberg.

– Ulrika har en gedigen bakgrund inom offentlig verksamhet och dess juridiska utmaningar. Hon har mycket goda juridiska kunskaper inom bland annat kommunalrätt, offentlighet och sekretess, plan- och bygglagstiftningen, mark- och exploatering, offentlig upphandling och avtalsfrågor. Ulrikas kompetens stärker oss ytterligare i vår satsning att bli Sveriges största affärsjuridiska byrå inom projekt- och teknikrelaterad juridik, säger Foyens vd Linnéa Djursén.

Ulrika Hedberg tillträdde tjänsten på Foyen den 15 januari.

Foyen har även nyligen rekryterat biträdande juristen Cornelis Rosengren till affärsområdet entreprenad och biträdande juristerna Elisabeth Svedén och Marlene Andersson till affärsområdet mark och miljö samt Business Controller Denis Salltun till Foyens affärsstödjande verksamhet.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

David Mindus: "Uteslutande pris relativt risk avgör var vi investerar"

Bolag Sagax ökar hyresintäkter och förvaltningsresultat i det tredje kvartalet och höjer dessutom vinstprognosen för helåret. Företagets vd David Mindus berättar för Fastighetssverige hur han ser på fler förvärv framöver. Det här avgör var de investerar och då är de redo att gå in på nya marknader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY