Image

Forum rekryterar två

Bolag Forum Fastighetsekonomi har anställt Filippa Lundahl Wibelius och Madelene Gustafsson. De är placerade i Göteborg från hösten 2017.
Publicerad den 20 November 2017
Filippa Lundahl Wibelius. Bild: Forum Fastighetsekonomi
Filippa Lundahl Wibelius. Madelene Gustafsson. Bild: Forum Fastighetsekonomi
Madelene Gustafsson.

Filippa Lundahl Wibelius är civilingenjör inom lantmäteri från Lunds tekniska högskola och kommer närmast från en tjänst som markförhandlare på Trafikverket. Hon har sedan tidigare även erfarenhet från arbete med mark- och exploateringsfrågor.

Madelene Gustafsson har en civilingenjörsexamen inom lantmäteri från Lund. Hon kommer närmast från en tjänst som förrättningslantmätare på Göteborgs kommun och har bred erfarenhet inom fastighetsjuridik, fastighetsbildning, planfrågor och plangenomförande. Madelene Gustafsson jobbar även med att upprätta fastighetsförteckningar, exploaterings- och projektkalkyler samt diverse avtal inom området.

– Vi är mycket glada att Madelene och Filippa stärker upp vårt Göteborgskontor. Med deras bakgrund och erfarenhet kommer vi att kunna möta den allt större efterfrågan på värdering av byggrätter och exploateringsfastigheter likväl som värdering av andra typer av kommersiella fastigheter. Vi har idag ett stort antal uppdrag från både byggbolag och kommuner där detaljkunskap om planprocessens alla steg måste vägas ihop med aktuell marknadssituation, säger Forums vd Magnus Stenback.

Tidigare under året har även Carl Danielsson anställts. Han är placerad i Stockholm och Nyköping och jobbar med skogs- och lantbruksvärdering. Carl Danielsson är utbildad skogsmästare och kommer närmast från Stora Enso.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige