Image

Första hyresgästerna på Victoria Park

BYGG Intresset för lägenheter i det nya boendekonceptet på Victoria Park är stort. Nyligen skrev de första köparna skrivit kontrakt. Det är familjen Jeppsson i Malmö.
Publicerad den 9 Januari 2008

Den nya boendeformen - där spa, biograf, restaurang, vinkällare och en trädgård på 17000 kvadratmeter utgör en del av konceptet - har sedan visningarna drog igång för knappt två månader sedan rönt ett stort intresse. De attraktiva bostadsrätterna blev snabbt reserverade och spekulanter har stått på kö för att få köpa.

Robert och Ingrid Jeppsson från Malmö behöver dock inte köa längre för de var bland de första att köpa en lägenhet i Victoria Park.

- För oss var det kombinationen av hög service och vardagslyx som lockade. Lägenheten som vi köpt är perfekt anpassad för oss som har ett aktivt liv och en stor umgängeskrets. Villan har blivit för stor, nu när våra två barn är utflugna. Det ska bli så skönt att slippa klippa gräset och fixa med villan, säger Robert Jeppsson.

I den första etappen planeras det för 133 lägenheter och det första spadtaget kommer att tas under våren 2008. Familjen Jeppsson och de andra bostadsrättsägarna kommer att kunna flytta in under 2009.

Unni Åström, vd för Victoria Park är mycket nöjd över rekordstarten och att intresset för boendekonceptet är så stort i alla generationer.
- Det är jätteroligt att det är en sådan blandning av åldrar som nu köper lägenheterna. Precis som vi tänkt oss, säger Unni Åström.


Fakta om familjen Jeppsson
* Robert och Ingrid samt de vuxna barnen Magnus och Andreas.
* Bor idag i villa i Malmö.
* Flyttar år 2009 in i sin nya lägenhet på Victoria Park i Malmö.
* Ser fram emot vardagslyxen på Victoria Park och att slippa klippa gräset.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige