Image

Första hyresgästen klar i nya Caroli

UTHYRNING Som första hyresgäst har Ica Malmborgs skrivit på för att bli en del av det nya kvarteret Caroli. Redan i dag är Malmborgs en av de största hyresgästerna i kvarteret - och nu blir butiken ännu större.
Publicerad den 19 Oktober 2010

Butiksytan utökas därmed från dagens 1 950 kvadratmeter till 2 300 kvadratmeter. Under 2011 ska det nya Ica Malmborgs stå färdigt. Det är också den första av flera etapper i förvandlingen av själva köpcentrat och hela kvarteret.

- Det känns jättebra att ha med Malmborgs på resan mot det nya kvartere. Malmborgs är redan i dag en fantastisk livsmedelsbutik mitt i Malmös innerstad och har precis den profil som vi vill ha i kvarteret, säger Mattias Svensson, regionchef på Profi Fastigheter som äger kvarteret Caroli.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige