Image
Qaryn Eng.
Qaryn Eng. Bild: Forsen

Forsen tillsätter ny kvalitetsansvarig

Karriär Forsen har utsett Qaryn Eng till kvalitetsansvarig i samband med lanseringen av Forsen Flow – företagets nya ledningssystem. – Vi är inte ISO-certifierade för sakens skull, utan för att vi ska jobba med ständiga förbättringar, säger Qaryn Eng.
Publicerad den 29 Januari 2019

Som Forsen tidigare informerat om är de sedan länge ISO-certifierade för både kvalitet och miljö. När ledningssystemet behövde uppdateras enligt den nya ISO-standarden bestämde man sig för att ta ett steg till och modernisera hela systemet. I samband med det utsågs Qaryn Eng till ny kvalitetsansvarig.
– Jag är ledningens resurs för att uppfylla målsättningen med kvalitetsarbetet. Det betyder att jag ska upprätthålla systemet, en struktur och processer för att alla ska bidra till våra ständiga förbättringar, säger Qaryn Eng. Till min hjälp har jag Anna Nylander, projektledare på vårt Göteborgskontor, som ansvarar för miljöcertifikatet.

Forsen jobbar löpande och systematiskt med utveckling av ledningssystemet och dess innehåll. Erfarenhetsåterföring och att minska risken för att uppfinna hjulen igen är viktiga målsättningar. Det handlar också om ordning och reda. En nyanställd på Forsen ska snabbt kunna komma in i arbetsprocessen, hitta rätt dokumentation och få det stödet hen behöver för att säkra leveransen mot kund.
– Det här är viktigt för Forsen, säger vd:n Bengt Johansson. Med Qaryns erfarenhet både vad gäller projektledning och våra interna rutiner kommer hon att kunna vidareutveckla systemet och våra arbetssätt. Något digitaliseringen skyndar på.

Qaryn Eng har varit på Forsen sedan 2005 som projektledare. Nu kombinerar hon rollen som kvalitetsansvarig med operastudier. Forsen är certifierade enligt ISO 9001:2015 (kvalitet) och ISO 14001:2015 (miljö).

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige