Image
Ulrika Sjöö.
Ulrika Sjöö. Bild: Forsen

Forsen tillsätter gruppchef i Stockholm

Karriär Forsen har rekryterat Ulrika Sjöö som nu gruppchef i Stockholm.
Publicerad den 3 Maj 2022

– Jag valde Forsen för de är professionella och jag kände starkt förtroende för de blivande kollegorna som jag träffade under rekryteringsprocessen. Det ska vara roligt att gå till jobbet, säger Ulrika Sjöö, ny gruppchef på Forsen.

Ulrika Sjöö kommer närmast från Frank Projektpartner där hon jobbat som projekt- och byggledare, kontrollansvarig och uppdragsledare. En tjänst som också omfattade försäljning och rekrytering. Hon har även erfarenhet från roller som entreprenadingenjör, arbetsledare och platschef, bland annat från NCC, där hon började efter studierna på KTH. Ulrika Sjöö uppskattar sina kunskaper från byggena.

– Jag gillar en god mix. Både vad gäller mina roller och kompetensområden. Jag rör mig fritt mellan tidiga skeden och färdigt projekt. Det som är nytt och utvecklande på Forsen är personalansvar, även om jag haft ledande roller tidigare. Jag ser verkligen fram emot att lära känna mina nya kollegor, säger Ulrika Sjöö.

Hennes grupp jobbar med fastigheter i och runt Stockholm. Gruppen ska successivt utökas.

– Forsen utvecklas och växer och Ulrika är ett välkommet tillskott till min affärsenhet. Jag värdesätter hennes kompetens som projektledare och erfarenhet från entreprenörsledet. Hon är genuint intresserad av och nyfiken på människor, vilket är viktigt i den här rollen, säger Tor Andersson, affärsenhetschef Forsen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige