Image
Ann Gunnarsson.
Ann Gunnarsson. Bild: Forsen

Forsen tillsätter Ann Gunnarsson som affärsenhetschef

Karriär Ann Gunnarsson har jobbat i branschen i över 25 år och de senaste fem åren på Forsen som gruppchef och projektledare samt tidigare som regionchef på Projektgaranti, som sedan 2018 är en del av Forsen.
Publicerad den 1 April 2022

Hon pluggade till lantmätare på KTH men styrde mer mot bygg och har bland annat jobbat på Skanska och dåvarande Stockholm konsult.

– Jag valde den här rollen för jag vill ha överblick och kunna påverka. Både för Forsens och branschens bästa, säger Ann Gunnarsson, nytillträdd affärsenhetschef på Forsen.

– Även som projektledare jobbar man som ledare, något jag verkligen brinner för, men i en sådan här chefsroll blir det ledarskap i sin renaste form. Det är nog därför jag också tycker om att jobba i tidiga skeden. Det handlar mycket om vad vi ska göra med platsen, men främst om människorna. För vem vi ska skapa nya värden och hur vi når de gemensamma målen.

Ann Gunnarsson tar över från My Svedlund, som koncentrerar sig till fullo på rollen som regionchef, Stockholm. Ann Gunnarssons nya grupp kommer att bestå av tre gruppchefer med medarbetare. Roller som har eller ska tillsättas.

– Det är med varm hand jag lämnar över min grupp till Ann. Hon är oerhört erfaren och har ett stort kontaktnät och förtroende bland våra kunder. Ann kommer på ett bra sätt att komplettera våra övriga affärsenhetschefer med sin kompetens inom tidiga skeden och projektutveckling. Tillsammans blir vi nu ett ännu starkare team i regionen, säger My Svedlund.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige