Image

Forsen rekryterar rekordmånga

Bolag Under första kvartalet kommer 14 nya medarbetare att ha börjat på Forsen. Fokus ligger på projektledning.
Publicerad den 25 Februari 2016

– Konkurrensen är stenhård, men vi lyckas med vår rekrytering mycket på grund av vårt väl utarbetade Talent Management-program, våra spännande projekt och att vi har en rekryteringsansvarig in-house. Som grädde på moset är vi Sveriges åttonde bästa arbetsplats enligt Great Place To Work och det är en viktig kvalitetsstämpel, säger Forsens vd Bengt Johansson.

Här är några av Forsens nya medarbetare:

Helsingborg:
Olof Martell, projektledare. Väg- och vatteningenjör från Lunds tekniska högskola som i sin senaste tjänst arbetade som byggnadsinspektör vid Ängelholms kommun och som även har drivit egen konsultfirma.

Malmö:
Thomas Håkansson, projektledare. Thomas Håkansson har en bakgrund från roller som fastighetsförvaltare samt projektledare i olika kommuner, hos fastighetsägare samt entreprenörer och blir ett bra tillskott i Malmöteamet.

Stockholm:
Kenneth Jostner, produktionsledare. Kenneth Jostner kommer senast från Skanska och har under flera år haft en egen byggfirma i Sverige och utomlands, främst i Thailand.

Fredrik Holgersson, projektledare. Kommer senast från Niras där han har jobbat som biträdande projektledare och byggledare.

Behiya Aslan, projektekonom. Ekonom från Stockholms universitet som tidigare bland annat arbetat på Strabag och då med projekt Täby centrum.

Jyrki Virolainen, projektledare. Jyrki Virolainen kommer senast från egen verksamhet med bred erfarenhet av projekt-, projektering- och produktionsledning, bland annat från nya galoppbanan i Bro.

Michael Engelberg, arbetsmiljöledare. Har sedan 2007 drivit eget företag där han har haft roller som risk manager och säkerhetschef bland annat i Kista Galleria.

Henrik Falkenstrand, projekteringsledare. Henrik Falkenstrand kommer tidigare från en roll som senior projektör (EL) på ÅF och har arbetat med flera sjukhusprojekt bland annat med Forsen på SÖS.

Anna-Carin Nordanberg, projektekonom/vvalitetsansvarig. Förstärker Forsens team av projektekonomer samt tar också en intern roll som ansvarig för Forsens kvalitetssystem. Har tidigare arbetat på Ericsson som controller för olika produktutvecklingsprojekt och före det som VVS-ingenjör.

Anders Edwall, affärsenhetschef bostad. Anders Edwall kommer tidigare från JM Entreprenad i en roll som chef för verksamhetsutvecklingen.

Uppsala:
Monica Rosgårdh, projektledare. Kommer tidigare från en roll som projektledare på Byggstyrning i Norden AB och har en lång erfarenhet i byggbranschen från bland annat Siab och som byggnadsinspektör i Uppsala Kommun.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige