Image

Forsen rekryterar ny HR-specialist

Bolag Den fjärde april börjar Li Sjöström på Forsen som HR-specialist med fokus på rekrytering.
Publicerad den 30 Mars 2016
Li Sjöström. Bild: Forsen
Li Sjöström.

Li Sjöström kommer närmast från en motsvarande roll hos Hifab, och har dessförinnan varit verksam både som rekryteringskonsult och HR-ansvarig. Från sin tid på Hifab har hon även lokal kännedom från kandidatmarknaderna i Göteborg och Malmö.

– Med sin erfarenhet av att rekrytera inom vår bransch, kommer Li som ett mycket efterlängtat tillskott till vårt HR-team. Det här innebär att vi verkligen kan ta nästa steg för tillväxt i samtliga regioner där vi är verksamma och att vi fortsätter att göra det på det sätt vi tror på – med hjälp av våra medarbetares nätverk och den interna kraften som det frigör, säger Caroline Redare, HR-chef på Forsen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige