Image

Forsen förstärker inom CM

Karriär Forsen förstärker ytterligare i Göteborg genom att rekrytera Joachim Lindvall. Han kommer främst att ansvara för försäljning och projektledning av CM-projekt i västra Sverige.
Publicerad den 21 Augusti 2015
Joachim Lindvall. Bild: Forsen
Joachim Lindvall.

Joachim Lindvall kommer närmast från Tornstaden där han jobbade som entreprenadingenjör. Han har en gedigen erfarenhet inom branschen och har jobbat med både kommersiella fastigheter och bostäder även som platschef och arbetsledare.

– Det är spännande och utmanande att få vara med i den här CM-satsningen. Det var just det som lockade mig till Forsen, säger Joachim Lindvall.
Joachim börjar i sin roll som projektledare i oktober.

CM = Construction Management
CM innebär ett genomförande på delad entreprenad där projektering och produktion pågår parallellt. Man kan likna det vid att kunden bygger i egen regi och anlitar Forsen som inhyrd byggavdelning.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige