Image
Linus Masimov och Patric Kjellin startar tillsammans konsultbolaget Venn Consulting.
Linus Masimov och Patric Kjellin startar tillsammans konsultbolaget Venn Consulting.

Före detta PE-kollegor startar nytt konsultbolag

Bolag Patric Kjellin och Linus Masimov, tidigare vd respektive konsultchef på Projektengagemang, startar konsultbolaget Venn Consulting "med medarbetarna i fokus".
Publicerad den 22 Maj 2019

Patric Kjellin tillsammans med Linus Masimov har startat Venn Consulting. Tillsammans har de över 40 år i konsultbranschen, och de har nått samma slutsats om vad som gör ett konsultbolag framgångsrikt.
- Många bolag blir nöjda när de upplevs som en av de 100 mest attraktiva arbetsgivarna. Vi blir nöjda om våra medarbetare stannar och utvecklas. Att låta personalen växa och trivas är bästa vägen mot kvalitet i uppdrag, lönsamhet och kul på jobbet. Dessutom känns det bra att kunna bidra till glädje i medarbetarnas liv, säger Linus Masimov.

Venn kommer till en början erbjuda tjänster inom projektledning och management, men planerna innefattar ett utökat erbjudande.
- Vi vill locka till oss intraprenörer som följer med på resan mot framtidens konsultbolag. På sikt vill vi kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster, Men det får gå i lagom takt. Vi vill att bolaget växer, men inte på bekostnad av medarbetarna, säger Patric Kjellin.

Nyckeln till ett framgångsrikt bolag menar de är att det ska vara jämställt, hållbart och inkluderande.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige