Image

Foppa vill bygga badhus i Umeå

INVESTERING Peter Forsberg är, via sitt bolag Forspro, en av fem aktörer som har anmält sitt intresse av att bygga det nya badhuset i Umeå. De andra aktörerna är Norrvidden, Balticgruppen, Diös och Lerstenen, som Forspro samarbetar med.
Publicerad den 10 April 2008

I Umeå kommun pågår ett större stadsutvecklingsprojekt som bland annat omfattar ett nytt badhus. Nu har kommunen gått ut med en förfrågan om vilka som kan tänka sig att bygga badhuset.

En av intressenterna är ishockeystjärnan Peter Forsberg via bolaget Forspro och samarbetspartnern Lerstenen. Dessa har samarbetat tidigare och äger bland annat fastigheter i såväl Umeå som Örsnsköldsvik tillsammans. De ligger dessutom tillsammans bakom satsningen på det nya hotellet byggs i hamnen i Örsköldsvik.

Foppas pappa Kent Forsberg är förvaltare i Forspro, och tycker att badhusprojektet är intressant.
- Det är ett spännande projekt och Umeå är en bra stad, säger han till Västerbottens Folkblad.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige