Image
Ted Lindqvist, Rickard Langerfors och Adam Cocozza diskuterar marknaden för bostadsfastigheter på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 4 februari på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping.
Ted Lindqvist, Rickard Langerfors och Adam Cocozza diskuterar marknaden för bostadsfastigheter på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 4 februari på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping.

Fokus på bostadsfrågan i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland På Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 4 februari kommer marknaden för bostadsfastigheter att belysas.
Publicerad den 25 Januari 2016

En av de största utmaningarna i dag är att lösa problemet med att det byggs så få bostäder. Vilka är egentligen de underliggande faktorerna som bromsar byggandet? Och vilka nycklar behövs för att lösa knuten med bostadsbristen? Dessa frågor besvarar Ted Lindqvist, Evidens, på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping den 4 februari. I punkten därefter berättar Rickard Langerfors, Magnolia Bostad och Adam Cocozza, Botrygg om två av deras projekt som kommer skapa flera hundra nya bostäder i regionen.

Anmäl dig till seminariet här.

Moderator är Alexandra Pascalidou och expertkommentator/sidekick är Ingemar Rindstig.

Bland talarna märks Sven-Olof Johansson, Fastpartner, Torbjörn Kronander, Sectra, Jan Germundsson, Saab Aeronautics, Monica Bruvik, WSP, Catarina Löfgren, Agora Retail, Anders Kvist, Kungsleden, Maarit Nordmark, Brunswick Real Estate, Jonas Björkman, Tessin, Ted Lindqvist, Evidens, Christian Claesson, Lundbergs, Magnus Ericsson, Magnolia Bostad, Adam Cocozza, Botrygg, Johan Kristiansson, Sankt Kors Fastighets AB, Kristina Edlund (S), kommunstyrelsens ordförande i Linköping, Reidar Svedahl (S), kommunalråd i Norrköping, Christer Kustvik, chefredaktör Corren och många fler.


Fastighetsmarknadsdagen arrangeras av NuLink och Näringslivskontoret i Norrköping ihop med Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt. Eventet finns även i Uppsala, Öresund och Stockholm.

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även Lokalmarknadsdagen, Fastighetskvinnan och Sveriges Snyggaste Kontor.

Läs mer om talarna här.

Se programmet här.

Partners till Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är Lantmännen Fastigheter, Moelven och NCC.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

Var: Louis De Geer, Värmekyrkan, Norrköping

När: 24 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:





Partner:



Se film från ett tidigare år:



 

Mer från Fastighetssverige