Image
Bild: Istock

Flertal retailuthyrningar av Novi Real Estate

Handel Novi Real Estate summerar ett flertal uthyrningar inom retail och F&B under första kvartalet.
Publicerad den 6 Maj 2021

På Sveavägen 31 har avtal tecknats med Oh Poké som öppnar en restaurang på 169 kvadratmeter. På Humlegårdsgatan 22 öppnar Kale & Crave i höst en ny restaurang på 229 kvadratmeter. Enheten är kedjans tredje totalt och den första i city.

I Brunogallerian på Götgatsbacken öppnar & Other Stories en konceptbutik under namnet Treasures & Other Stories och i samma fastighet öppnar elmopedtillverkaren Vässla en popup-butik. Bägge butikerna öppnar i april/maj. Uthyrningarna i Brunogallerian summerar till totalt 1 147 kvadratmeter.

Totalt har Novi Real Estate hyrt ut 2 284 kvadratmeter retail i Stockholm och Göteborg under första kvartalet.

– Vi ser tydliga tecken på att marknaden för butikslokaler är tillbaka på riktigt. Just nu upplever vi ett stort tryck på butiks- och restauranglägen, både för permanent bruk och popup-lösningar. Med dessa uthyrningar fortsätter vi vårt arbete med att stärka utbudet av retail och F&B i de områden vi är verksamma i, säger Alexander Wijkman, retailansvarig på Novi Real Estate.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige