Image

Flera nya modebutiker till Gränbystaden

Uthyrning Under våren lanserar Atrium Ljungberg ett nytt modestråk i Gränbystaden i Uppsala med flera nya varumärken.
Publicerad den 9 Mars 2016
Annons
Image
Flera nya varumärken etablerar sig i Gränbystaden. Bild: Atrium Ljungberg
Flera nya varumärken etablerar sig i Gränbystaden.

Först ut att öppna butik i modestråket i gallerian är Volt som slår upp portarna den 17 mars. Därefter följer varumärken som Gant, Björn Borg, Hunkemöller och G-Star som öppnar sina butiker under april.

– För att skapa en attraktiv handelsplats är det avgörande att kunna erbjuda besökarna ett inspirerande utbud av varumärken och produkter. Därför är vi väldigt glada över att G-star och Björn Borg, som två starka och exklusiva varumärken valt att lägga sina första Uppsalabutiker i just Gränbystaden, säger Jan Hammarling, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg.

Under mars och april får även de befintliga butikerna Kicks, Boomerang och Hallbergs guld helt nya lokaler i samma modestråk.

Samtidigt som det nya modestråket växer fram i Systembolagets gamla lokaler passar Atrium Ljungberg även på att uppdatera det anslutande inomhustorget. Med nya tak och ny belysning vill man skapa en modern och inspirerande shoppingmiljö.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY