Image
Sabine Söndergaard.
Sabine Söndergaard.

Fiskaregården i samarbete med Sabine Söndergaard

Karriär Fiskaregården har inlett ett samarbete med Sabine Söndergaard. Genom sin stora erfarenhet av utvecklings- och tillväxtresor från olika organisationer får hon en rådgivande roll i den tillväxtfas Fiskaregården befinner sig i.
Publicerad den 31 Augusti 2022

– Vi är väldigt glada över detta samarbete. Med Sabines nätverk, härliga personlighet och gedigna erfarenhet av bolagsbyggande kommer hon att vara en stor tillgång för vårt bolag. Vi hälsar henne varmt välkommen och ser fram emot att skapa nya möjligheter tillsammans, säger Magnus Clavegård, VD Fiskaregården.

Sabine Söndergaard är i grunden jurist och tog sin examen på Handelshögskolan i Göteborg 1997. Efter att ha arbetat som advokat i några år börjar hon intressera sig mer för klientens affär, bolagsbyggande och affärsstrategier. Genom åren har hon lett flertalet komplexa organisationer med fokus på förändring och utveckling, bland annat som VD för advokatfirman Glimstedt, VD för Göteborg & CO och styrelseordförande i BK Häcken.

– Att få möjlighet att i en rådgivande roll jobba med Fiskaregården är både en utmaning och en inspiration. Ett expansivt ungt men gediget fastighetsbolag med rötter i Göteborg och med sunda värderingar hos ledningen. Bolaget har redan på kort tid nått framgång i flera komplexa och unika fastighetsprojekt och visionen om framtiden är tydlig och mycket spännande, säger Sabine Söndergaard.

Samarbetet påbörjas från och med den 1 september 2022.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige