Image

Fem nya aktörer till Port 73

Uthyrning Under första kvartalet i år öppnar fem nya hyresgäster i Atrium Ljungbergs handelsplats Port 73.
Publicerad den 31 Januari 2014
Annons
Image

På lördag öppnar Nordic Wellness (gym) och under slutet av februari och mars öppnar även Smart Eyes (glasögon och linser), Honeycomb (frusen yoghurt), Partyland (festtillbehör och utklädningskläder) och Seqret (mode för kvinnor).

Samtliga butiker och serviceverksamheter tillför ett sortiment av varor och tjänster som inte funnits i Port 73 tidigare.

- Port 73 ligger strategiskt rätt där otroligt många människor passerar varje dag. Här kompletterar vi våra anläggningar i Stockholmsregionen som vi redan har i dag eller kommer att öppna under 2014 och 2015 på ett perfekt sätt, berättar Annika Schönefeld, expansion manager på Nordic Wellness.

- Vi satsar stort med toppmodern gymutrustning och gruppträning av högsta klass. Det blir kort sagt ett komplett träningscenter på 2 500 kvadratmeter där det erbjuds generöst med gratis parkeringsplatser precis intill.

I september 2013 invigde fastighetsägaren Atrium Ljungberg den tredje etappen av Port 73, då bland andra Willys, modekedjan Lager 157 och ett restaurangtorg med flera restaurang- och kafékoncept öppnade.

- Vi märker en ökad efterfrågan på lokaler och har nu så gott som fullt uthyrt. Det större utbudet har också lockat allt fler besökare. Det här visar att vår satsning att utveckla Port 73 till en regional handels- och mötesplats är rätt och att området har stora möjligheter att fortsätta växa, säger Atrium Ljungbergs Chris Helin, marknadsområdeschef för Port73.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige