Image
Rasmus Bergström, Batteryloop, Anna Svensson, Soltech och Rikard Silverfur, Fastighetsägarna pratar om elektrifieringens möjligheter för fastighetsaktörer på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 11 november på City Conference Center i Stockholm.
Rasmus Bergström, Batteryloop, Anna Svensson, Soltech och Rikard Silverfur, Fastighetsägarna pratar om elektrifieringens möjligheter för fastighetsaktörer på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 11 november på City Conference Center i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Så här rider du på elektrifieringsvågen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Torsdag den 11 november på City Conference Center (Pelarsalen) i Stockholm är det dags för ett av årets mest angelägna seminarier, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning. I en av punkterna kommer en kunnig panel berätta om hur landets fastighetsföretagare kan rida på elektrifieringsvågen.
Publicerad den 21 Oktober 2021

Elektrifieringen ses som en av de stora makrotrenderna och Sveriges elbehov spås fördubblas fram till 2045. Vilka tjänster bör och ska aktiva ägare tillhandahålla framöver? Hur kan landets fastighetsföretagare rida på elektrifieringsvågen? Svaren på dessa frågor ges av Anna Svensson, innovationschef på Soltech, Rikard Silverfur, chef, Utveckling & Hållbarhet på Fastighetsägarna Sverige och Rasmus Bergström, vd på Batteryloop på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på City Conference Center i Stockholm den 11 november.

Säkra din plats här! (Grupprabatt, gå 4 och betala för 3. Använd koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.) Anmälan stänger fredag den 5 november.
Anmälan är helt ombokningsbar till och med midnatt dagen före eventet.
Det går också bra att anmäla sig för att följa eventet digitalt, på distans då vi live-streamar hela dagen.

Se hela programmet här.

Se mer om de medverkande talarna här.

Partners är Zynka Group och Batteryloop. Läs mer om dem här.

Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 11 november på City Conference Center i Stockholm uppdaterar du dig om de senaste trenderna inom proptech och nyskapande fastighetsförvaltning just nu, samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2021

Var: City Conference Center, Norra Latin (Pelarsalen), Stockholm (Ingång från Barnhusgatan 7B, via Marmorvalvet)

När: 11 november 2021, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

 
Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom hållbar fastighetsförvaltning just nu.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Partners:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY