Image
Agneta Jacobsson kommer till Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj och pratar om AI för värdering av fastigheter. Missa inte att anmäla dig via länken i artikeln.
Agneta Jacobsson kommer till Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj och pratar om AI för värdering av fastigheter. Missa inte att anmäla dig via länken i artikeln. Bild: Montage: Eddie Ekberg

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering: Värdering med hjälp av AI

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm På fler och fler områden tar AI över funktioner som tidigare utförts av människor. För bara ett år sedan påbörjades ett projekt med AI-värdering av fastigheter, och nu är det klart för sjösättning. På Waterfront den 8 maj får vi höra om algoritmen "Bertil" som börjar kunna värdera fastigheter som en människa – missa inte det!
Publicerad den 24 April 2019

Talare är Agneta Jacobsson, tidigare vd på Cushman & Wakefield och numera engagerad i, bland annat, bolaget FIA Software, bolaget som äger värderingsstödet FIA.

Säkra din plats här! (Anmälan stänger nästa vecka, den 2 maj)

Bland övriga talare märks Anders Ygeman, energi- och digitaliseringsminister, Aric Dromi, internetfilosof och futurolog, Christoffer Börjesson, CDO, Fastighetsägarna, Johan Nyhus, partner, Reformklubben, Per Boström, CIO, Skanska, Tanja Rasmusson, näringspolitisk chef, Sveriges Byggindustrier, Cathrine Danin, makroanlytiker, Swedbank, Jonas Anund Vogel, föreståndare, KTH Live-In-Lab, Niclas Ingeström, CDO, Castellum, Daniel Svartling, Innovationschef, Wallenstam, Andreas Finnstedt, VP, digital energy, Schneider Electric och många fler. Moderator är Beata Wickbom och hon har Magnus Svantegård vid sin sida som expertkommentator under dagen.

Programmet hittar du här!

Digitaliserings- och proptechfrågorna är de hetaste frågorna i fastighetsbranschen. Hur påverkas fastighetsbranschen av att hälften av alla yrken kan vara bortautomatiserade om 20 år? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

Partnerföretag är Datscha, Schneider Electric och Assa Abloy/Traka.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige