Image
Christer Södeliden, Mariette Hilmersson och Morgan Ulvestig diskuterar det lokala marknadsläget på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 15 april.
Christer Södeliden, Mariette Hilmersson och Morgan Ulvestig diskuterar det lokala marknadsläget på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 15 april.

Fastighetsmarknadsdagen Borås – de stora aktörerna om marknadsläget

Fastighetsmarknadsdagen Borås Tre av de viktigaste bolagen ger sin syn på den lokala fastighetsmarknaden på Borås Kongress den 15 april.
Publicerad den 6 Mars 2020

Fastighetsmarknaden i Borås har, liksom den svenska marknaden i stort, utvecklats bra de senaste åren. Hur ser framtiden ut? Hur ser ledande fastighetsaktörer på möjligheterna framöver? Vad lockar med staden och vad måste till för att staden ska bli än mer attraktiv för näringsliv och fastighetsmarknad? Vilka är de största framtidshoten?

Panelen som diskuterar Borås fastighetsmarknad består av Mariette Hilmersson, vd för Castellum Väst, Christer Södeliden, vd för Pulsen Fastigheter och Morgan Ulvestig, regionchef på CA Fastigheter.

Fastighetsmarknadsdagen Borås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt i samarbete med näringslivsenheten på Borås stad. Det är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad och näringslivsutveckling med fokus på Boråsregionen.

Du ser programmet växa fram här och du anmäler dig här. Just nu kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2022

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 5 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

 

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Medarrangör:


Partners:
 

Mer från Fastighetssverige