Image
Veronica Palmgren, stadsutvecklingschef, Citycon
Veronica Palmgren, stadsutvecklingschef, Citycon Bild: Citycon

Fastighetskvinnan: Så satsar köpcentrumägarna i motvinden

Fastighetskvinnan Den fysiska handeln har kämpat i motvind, mot e-handelsdominans – och pandemin. Veronica Palmgren, stadsutvecklingschef på Citycon, berättar på seminariet Fastighetskvinnan om hur en av Nordens ledande köpcentrumaktörer agerar för att deras centrum ska bli vinnare på framtidens marknad.
Publicerad den 26 Juli 2021

Pandemirestriktionerna har lättat och som läget är just nu tillåts inomhusevent med en sittande publik på maximalt 300 personer.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 2 september. Det är åttonde gången som Fastighetssverige genomför eventet som profileras som branschens främsta inspirationsseminarium. Det är ett affärsseminarium där kvinnorna står på scen och männen sitter i publiken.

Bland ämnena som diskuteras återfinns bland andra digitalisering, antikorruption, hållbarhet, framtidens sätt att arbeta – och handla.

E-handeln har de senaste åren tagit en allt större marknadsandel på den fysiska handelns bekostnad – en trend som accelererade i och med coronapandemin. Köpcentrum är i många fastighetsinvesterares ögon just nu ett segment man helst undviker. Men – man brukar ju prata om att det kinesiska tecknet för kris är samma som för möjlighet. Hur agerar en av Nordens ledande köpcentrumägare på den utmanande marknaden, hur ska framtidens centrum återigen bli vinnarna på marknaden?

Missa inte Veronica Palmgrens föredrag på Grand Hotel den 2 september.

Du anmäler dig till seminariet här och du ser programmet här.

Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY