Image
Möt Annika Backlund och Lovisa Löwenborg på Grand Hotel och seminariet Fastighetskvinnan den 2 september!
Möt Annika Backlund och Lovisa Löwenborg på Grand Hotel och seminariet Fastighetskvinnan den 2 september! Bild: AB-Hem/Wire Invest

Fastighetskvinnan: Inspiration – kvinnligt fastighetsägande

Fastighetskvinnan Annika Backlund har i tio års tid byggt upp ett bestånd om 700 lägenheter och Lovisa Löwenborgs Wire Invest är ett nätverk för kvinnor som vill investera i fastigheter – två undantag i en fastighetsvärld av manligt ägande, en fråga som diskuteras på seminariet Fastighetskvinnan den 2 september.
Publicerad den 9 Augusti 2021

På senare år har kvinnorna flyttat från sina positioner rejält inom styrelser och ledningsgrupper. Men på ägarsidan är det – bortsett från kvinnor som har ärvt – nästan 100-procentigt manligt ägande. Varför ser det ut så här? Biologi? Strukturer? Andra orsaker?

Missa inte seminariet Fastighetskvinnan där den här mycket intressanta och aktuella frågan diskuteras.
Först lyfter vi fram entreprenören Annika Backlund, vars bolag AB-Hem har byggt upp ett bestånd om 700 lägenheter på mindre orter de senaste tio åren, och Lovisa Löwenborg som tillsammans med Ellie Elmondt grundade investerarnätverket Wire Invest med syfte att öka möjligheten för kvinnor att investera i fastigheter utan att ha ett stort kapital.

Frågan kommer även att diskuteras av några de mäktigaste kvinnorna i branschen – börs-vd:arna Biljana Pehrsson, Carola Lavén, Eva Landén, Ulrika Hallengren och Annica Ånäs som medverkar i Fastighetskvinnans traditionella börs-vd-panel.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 2 september. Det är åttonde gången som Fastighetssverige genomför eventet som profileras som branschens främsta inspirationsseminarium. Det är ett affärsseminarium där kvinnorna står på scen och männen sitter i publiken.

Du ser programmet här och du anmäler dig här.
Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY