Image
Ulrika Hallengren, Biljana Pehrsson, Eva Landén, Carola Lavén och Annica Ånäs.
Ulrika Hallengren, Biljana Pehrsson, Eva Landén, Carola Lavén och Annica Ånäs. Bild: Wihlborgs, Kungsleden, Corem, Besqab, Atrium Ljungberg

Fastighetskvinnan: Börs-vd:arna om de tunga frågorna

Fastighetskvinnan Börs-vd-panelen är ett stående och alltid uppskattat inslag i Fastighetskvinnans repertoar. Några av branschens mäktigaste kvinnliga vd:ar diskuterar nuläge och framtid.
Publicerad den 5 Augusti 2021

Sedan starten 2014 har vi haft som ambition att alltid ha med samtliga kvinnliga börs-vd:ar på seminariet Fastighetskvinnan.

I år kommer en del av panelens tid att läggas på de tunga frågorna som har diskuterats tidigare på dagen: Korruption, svartarbete, härskartekniker, machokultur och frågan om varför det kvinnliga ägandet är så litet.

Uppställningen: Biljana Pehrsson, Kungsleden, Ulrika Hallengren, Wihlborgs, Annica Ånäs, Atrium Ljungberg, Eva Landén, Corem och Carola Lavén, Besqab.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 2 september. Det är åttonde gången som Fastighetssverige genomför eventet som profileras som branschens främsta inspirationsseminarium. Det är ett affärsseminarium där kvinnorna står på scen och männen sitter i publiken.

Du ser programmet här och du anmäler dig här.
Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY