Image

Fastighetsbolag utsett till Årets börsbolag

Bolag För andra året i rad har Wallenstam utsetts till Årets börsbolag i tävlingen med samma namn, som arrangeras av Aktiespararen och Kanton.
Publicerad den 28 September 2011

Arrangörerna Aktiespararen och Kanton motiverar sitt val av Wallenstam så här:

\"Wallenstam kom på andra plats i samtliga tre deltävlingar och tack vare en genomgående hög kvalitet, som resulterat i konsekvent höga placeringar, vann Wallenstam tävlingen Årets börsbolag med en poängs marginal\".

- Att vi även i år har lyckats bli årets börsbolag är vi stolta över, det är inspirerande samtidigt som det är en drivkraft för fortsatt utveckling, säger Elisabeth Vansvik, kommunikationsdirektör för Wallenstam.

Den årliga tävlingen, som arrangeras av Kanton och tidningen Aktiespararen, syftar till att förbättra den finansiella kommunikationen bland börsnoterade bolag. Tävlingen omfattar samtliga noterade bolag i Sverige och avgörs i tre moment: finansiell information på webbplats, i delårsrapport och i årsredovisning.

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige