Image

Fastighetsägarna Stockholm rekryterar ny chef för digital fastighetsutveckling

Stockholm Som en del av Fastighetsägarna Stockholms långsiktiga satsning att driva på och se till att fastighetsbranschen ligger i framkant av den digitala transformationen har Christoffer Börjesson anställts som chef för digital fastighetsutveckling.
Publicerad den 31 Augusti 2017
Christoffer Börjesson. Bild: Fastighetsägarna Stockholm
Christoffer Börjesson.

Fastighetsbranschen står precis som alla branscher inför en digital transformation, och digitaliseringen av branschen ett prioriterat område för Fastighetsägarna Stockholm. Rekryteringen av Christoffer Börjesson är en viktig del av denna satsning.

– Det är fantastiskt roligt att Christoffer börjar hos oss. Fastighetsägarna Stockholm bär ett stort ansvar att kommunicera till medlemsföretagen hur de ska förhålla sig till digitalisering, både vad gäller den egna verksamheten samt i samhället i stort. Och Christoffer är helt rätt person att ta sig an den uppgiften, säger Billy McCormac, vd för Fastighetsägarna Stockholm.

Christoffer Börjesson, som närmast kommer från en tjänst som produktchef på energieffektiviseringsföretaget KTC Control, kommer att arbeta med frågor runt digitala funktioner i medlemsföretagens affär. De senaste tio åren har han arbetat inom fastighetsbranschen med såväl telekom som energi och digitalisering.

– Jag ser mycket fram emot min nya roll hos Fastighetsägarna Stockholm. Jag hoppas kunna driva frågor som säkerställer att medlemsföretagen får rätt förutsättningar, vägledning och verktyg för att skapa nya affärsmöjligheter, säger Christoffer Börjesson.

Christoffer Börjesson tillträder sin tjänst den 1 september.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige